View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0004699GNUnetrps servicepublic2019-02-28 11:17
Reporterch3Assigned Toch3 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityhave not tried
Status closedResolutionfixed 
Product VersionSVN HEAD 
Target Version0.11.0Fixed in Version0.11.0 
Summary0004699: rps service not starting
Description> Your service is not starting most likely.
> A quick test revealed that if you have it installed it cannot bind to
> the UNIXPATH set in rps.conf. I have now set it to 
> UNIXPATH = $GNUNET_USER_RUNTIME_DIR/gnunet-service-rps.sock
> and it works.
>
> However, the test fails to start the service as well... valgrind is
> giving me strange errors. Maybe cleanup the test_rps.conf configuration
> before looking at the code...
>
> Did the test run successfully before the change??

https://lists.gnu.org/archive/html/gnunet-developers/2016-09/msg00007.html
TagsNo tags attached.

Activities

Christian Grothoff

2019-02-12 09:25

manager   ~0013677

Hi Julius, has this not been fixed a long time ago?

Issue History

Date Modified Username Field Change
2016-09-29 21:10 ch3 New Issue
2016-09-29 21:10 ch3 Status new => assigned
2016-09-29 21:10 ch3 Assigned To => ch3
2019-02-12 09:25 Christian Grothoff Note Added: 0013677
2019-02-12 09:25 Christian Grothoff Target Version => 0.11.0
2019-02-12 12:25 Christian Grothoff Status assigned => resolved
2019-02-12 12:25 Christian Grothoff Resolution open => fixed
2019-02-12 12:25 Christian Grothoff Fixed in Version => 0.11.0
2019-02-28 11:17 Christian Grothoff Status resolved => closed